Όροι

 

30 ολόκληρα χρόνια το Service εξατμίσεων και καταλυτών "Manthos Racing" προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η εμπειρία και ο τεχνολογικός εξοπλισμός (Κουρμπαδόρος νέας γενιάς για σωλήνες ως 90mm, Πρεσοκουρμπαδόρος με εκτονωτικά και διαμορφωτικό σωληνών, Ηλεκτροκολλήσεις σύρματος και TIG 2 ανυψωτήρες, Πριονοκορδέλες - κάθετη και οριζόντια) σας εγγυόνται το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγορά!

 

Σιλανσιέ (καζανάκια) επιδοσεων ανοξείδωτα μεσαία και οπίσθια χειροποίητα μεγάλης αντοχής, ελευθέρας ροης θορυβώδη και αθόρυβα σε διάφορα μεγέθη για τα οποία παρέχεται 5 χρόνια εγγύηση.

Κατασκευές σωληνώσεων σε διαμέτρους (50μμ, 54μμ, 60μμ, 63,5μμ, 70μμ, 76μμ) με ΚΟΥΡΜΠΑΔΟΡΟ τελευταίας τεχνολογίας χωρίς ζάρες, τσακίσματα και μείωση της εσωτερικής διαμέτρου, για την καλύτερη ροή των καυσαερίων και την καλύτερη απόδοση. Η κατασκευή ξεκινά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή όπου φορτώνονται τα στοιχεία (μήκος - περιστροφή- μοίρες κάμψης - διατομή σωλήνα - ακτίνα κάμψης) στην συνέχεια τα στοιχεία αυτά μεταφέρονται στον κουρμπαδόρο και αρχίζει η κατασκευή. 

ΣΠΥΡΑΛ όλων των διαστάσεων inox και alu. Ανθεκτικά σε κραδασμούς, υψηλές θερμοκρασίες (turbo) και πιέσεις.
Καταλύτες ελευθέρας ροής HJS Γερμανίας και BRAIN Ιταλίας με 100, 200 και 400 κυψέλες ανά τετραγωνική ίντσα για αυτοκίνητα από 75 εως 500+ hp.

Ολοκληρωμένα συστήματα: ΕΠΩΝΥΜΑ MILLTEK SPORTSCORPION  και COBRA SPORT σε πολύ χαμηλές τιμές, και ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ φτιαγμένα με μεράκι και προσοχή στην λεπτομέρεια δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα επώνυμα είναι δε και πολύ φθηνότερα.

DΟWN PIPE για πολλά μοντέλα turbo ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες, πιέσεις και κραδασμούς επώνυμα και χειροποίητα.

ΧΤΑΠΟΔΙΑ για πολλά μοντέλα ανοξείδωτα επώνυμα και χειροποίητα σε πολύ καλές τιμές σε μορφή 4-1 η 4-2-1 για καλύτερη απόδοση σε χαμηλές μεσαίες και υψηλές στροφές.

ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επισκεφθείτε το e-shop μας 

και δείτε τα προϊόντα μας αναλυτικά.

   

 


Καλέστε μας στα τηλέφωνα: 2352031848 & 6977249205 ή επισκευθείτε μας στη διεύθυνση: 90ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, Λεπτοκαρυά Πιερίας